Esports
Foto: RFEA
15 de setembre del 2020
Berta Castells es penja la medalla de plata en el Campionat d’Espanya Absolut
Des de 2003, l’atleta de Torredembarra només ha deixat d’assaborir l’or en la prova de 2015 i la d’aquest 2020
L’atleta Berta Castells s’ha proclamat subcampiona del Campionat d’Espanya Absolut, que s’ha disputat aquest cap de setmana a Madrid en diferents seus. La torrenca no ha pogut revalidar el títol que havia assolit els últims quatre anys en una edició tan especial de la competició com és la número 100.

Castells (Valencia Club Atletismo) ha fet una marca de 64,75 metres en el seu millor llançament, mentre que la campiona, Laura Redondo (FC Barcelona), ha assolit un registre de 68, 12 metres. La tercera en discòrdia, Odeh Odeh (Playas de Castellón) ha fet una marca de 63, 54 per completar el podi.

D’aquesta manera, l’atleta de Torredembarra es manté amb 16 títols nacionals de la categoria absoluta. Des de 2003 sempre ha assolit la medalla d’or excepte en dues ocasions, el 2015 i aquest 2020. I en ambdues s’ha imposat la mateixa atleta, Laura Redondo.

El Campionat d’Espanya Absolut també ha comptat amb la participació d’un altre torrenc, Aaron Sola. L’atleta de l’Agrupació Catalunya ha participat en dues proves, sense obtenir un resultat satisfactori. I és que en el llançament de disc ha obtingut el pitjor registre dels nou participants amb una marca de 49,85 metres. Mentre que en el llançament de pes ha estat 10è –d’un total d’11 participants, amb un registre de 15,75 metres.
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat