24 de setembre del 2020
El Nàstic progressa adequadament amb l’empat contra el Levante B (1-1)
El següent partit dels grana serà el pròxim dissabte contra l’Espanyol B al Nou Estadi, a partir de les 17h.
El Nàstic de Tarragona ha sumat un empat contra el Levante B en el cinquè amistós de la pretemporada, que s’ha dut a terme aquest dimecres 23 de setembre al Nou Estadi. L’equip no ha pogut sumar la tercera victòria seguida després dels triomfs contra el Real Zaragoza i el València Mestalla, però segueix oferint bones sensacions de cara a l’inici de lliga el pròxim 18 d’octubre. De fet, el tècnic Toni Seligrat ha assegurat que el balanç del període de preparació “és més positiu que negatiu”.

La realitat és que el Nàstic s’ha convertit en una autentica muralla feta de pedra romana per als rivals. Si no comet un error com una pèrdua de pilota en una zona perillosa, com va ser el cas en la falta prèvia que va originar el 0 a 1 de Cantero en el minut 29, pràcticament no li generen cap ocasió. Lògicament, després ha d’aprofitar les ocasions que genera. En el primer temps li va costar crear perill a la porteria del filial granota, però en el segon, amb els canvis i l’entrada de jugadors com Pedro Martín, Fran Carbia i Brugui, la cosa va canviar. L’últim va ser l’autor de l’empat en el minut 80 després de rematar de cap una pilota que havia sortit dels peus de Javier Bonilla des de la banda esquerra.

Un premi just pels mèrits que havia fet l’equip. El següent partit del Nàstic serà el pròxim dissabte contra l’Espanyol B al Nou Estadi, a partir de les 17h. El duel serà retransmès per TAC 12, la televisió pública del Camp de Tarragona.