28 de setembre del 2020
El Nàstic i l’Espanyol B signen taules en un nou amistós de pretemporada (2-2)
El darrer fitxatge, Francesc Fullana, debuta vestit de grana i el poblenc Pol Domingo juga els seus primers minuts deixant enrere la lesió
El Nou Estadi ha viscut l’últim amistós de la pretemporada abans de l’inici de lliga, al qual arribarà amb una gespa renovada i preparada per rebre l’Olot en la segona jornada de lliga a Segona B. El Nàstic ha sumat el segon empat del període de preparació davant un dels rivals al qual haurà d’enfrontar en la competició, el filial de l’Espanyol. El tècnic Toni Seligrat ha destacat el ritme atípic que ha tingut el partit.

Els grana s’han avançat als 25 minuts de partit amb un gol en pròpia porteria de Roman Tugarinov, quan ha intentat refusar el centre lateral de Carlos Albarrán. El partit ha arribat al descans amb l’1 a 0, després que el porter visitant aturés un remat de cap de Javier Ribelles en el 35. A la represa però, la solidesa grana ha desaparegut, i Ferran Jutglà ho ha aprofitat per capgirar el marcador entre el 47’ i el 60’. Primer amb un xut des de la frontal, i després culminant un contraatac amb un remat a l’escaire esquerre.

Lluny d’ensorrar-se, el Nàstic ha reaccionat, mostrant una vegada més que és un equip molt difícil de noquejar, i ha igualat amb un remat creuat de Joel Lasso, que havia ingressat al camp després del descans. El davanter ha anotat 2 gols en la pretemporada i ha convençut a Toni Seligrat per formar part de la plantilla 2020-21. Malgrat que el resultat ja no es mouria i acabaria amb empat a dos, convé destacar el retorn del jugador de la Pobla de Montornès, Pol Domingo, que ha jugat els seus primers minuts després de lesionar-se poc abans d’iniciar els entrenaments. I el debut del darrer fitxatge, Francesc Fullana.

El Nàstic s’enfrontarà a la Pobla de Mafumet aquest dimecres a les 16.30h al Municipal de la Pobla. El partit serà a porta tancada.