29 de setembre del 2020
Adrián Frutos es proclama campió d’Alemanya de futbol platja amb l’Ibbenbürener
El torrenc ha estat un dels jugadors més importants de l’equip, sobretot en la fase regular
El torrenc Adrián Frutos s’ha proclamat campió de la Lliga Alemanya de Futbol Platja amb l’Ibbenbürener aquest diumenge 27 de setembre, després de vèncer el Beach Royals Düsseldorf per 4 a 2 en la gran final. Un triomf especial per al futbolista de Torredembarra, que després de perdre diverses finals, per fi ha pogut celebrar un títol. Ho explica en declaracions a Altafulla Ràdio, destacant l’evolució ascendent que està patint el campionat germànic.

Tot i no marcar en la final, Frutos ha estat un dels actius importants de l’equip en el camí cap a la final. Sense anar més lluny, en les semifinals de dissabte davant el Real Münster, va aportar el seu granet de sorra marcant el 2 a 1, que culminava la remuntada després que el rival es posés per davant. Posteriorment, els seus companys ampliarien el marcador fins al 6 a 1 definitiu. En el global de la competició, l’equip ha guanyat els onze partits que ha disputat i és just campió.

D’aquesta manera, l’Ibbenbürener accedia a la seva cinquena final de la història per acabar recuperant un títol que havia guanyat per última vegada el 2016. La temporada passada va jugar la final, però la va perdre contra el Rostocker Robben, que enguany ha caigut en les semifinals contra el Düsseldorf. Adrián Frutos, per tant, ja és història viva del conjunt de Renània del Nord Westfalia.