Esports
Foto: CFS Torredembarra
02 d'octubre del 2020
El CFS Torredembarra rep el Sícoris en l’inici de la Divisió d’Honor
L’arribada de jugadors joves amb projecció de la mà del tècnic Antonio Gallo ha de fer oblidar les sortides de José Arias i Adrián Frutos
El futbol sala català torna a les pistes amb l’inici de la competició oficial mesos després de l’aturada obligada a causa de la crisi sanitària del coronavirus. El CFS Torredembarra és el primer equip del Baix Gaià a debutar, perquè les categories que hi ha per sota de la Divisió d’Honor arrencaran el 17 i 18 d’octubre.

Els torrencs s’estrenen al Pavelló Els Caus davant el Sicoris Club, un dels nouvinguts a la categoria, aquest diumenge a les 10.30h. Començar amb una victòria és cabdal per no repetir l’inici de temporada que l’equip va realitzar en el passat exercici amb quatre derrotes seguides. L’adaptació a la categoria després del descens es va fer patent sobre el parquet, i malgrat els bons resultats obtinguts entre novembre i desembre, la irregularitat va reaparèixer setmanes abans de l’aturada de la competició.

L’equip, però, s’ha renovat amb l’arribada d’Antonio Gallo a la banqueta, i diversos canvis en el planter. De la mà del tècnic han arribat futbolistes de molta projecció i que han passat per la Pobla de Montornès, i altres noms que han d’ajudar a compensar la sortida d’homes importants com José Arias o Adrián Frutos.

L’inici de la competició serà exigent, amb cinc partits en un mes. Després de jugar contra el Sicoris, la Torre visitarà la Sénia, rebrà l’Huracans la Selva, i tornarà a jugar a domicili a la pista del Futsal Valls. El darrer compromís del mes d’octubre serà a casa davant el Mediterrani de Cambrils.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla