Esports
Foto: Ajuntament de Torredembarra
05 d'octubre del 2020
El CFS Torredembarra ajorna el debut contra el Sícoris per tres casos positius de la Covid-19
Els torrencs s’hauran de posar d’acord amb el conjunt lleidatà per trobar una nova data en la qual disputar l’enfrontament
El CFS Torredembarra havia d’iniciar la temporada aquest diumenge 4 d’octubre amb el duel inaugural contra el Sícoris al Pavelló Els Caus, però aquest ha quedat ajornat en detectar-se tres casos positius de coronavirus en el conjunt del Baix Gaià. El tècnic, Antonio Gallo, així ho ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio. Afortunadament, els tres afectats i es troben bé i les primeres PCR que s’han realitzat a la resta de futbolistes han sortit negatiu.

Com bé destaca el tècnic, el club s’ha de posar d’acord amb el rival per trobar una nova data en la qual disputar el partit. Segons el protocol de la Federació Catalana de Futbol, s’ha de jugar entre setmana o en un cap de setmana que estigui lliure. Si els dos clubs no es posen d’acord, serà el mateix organisme qui decidirà la nova data.

Antonio Gallo també ha explicat que l’equip arribava en plenes condicions al debut a la Divisió d’Honor després de realitzar una bona pretemporada. Ara, però, cal ratificar-ho sobre el parquet. Igualment, ha assegurat que hi ha una “plantilla compensada” amb la incorporació d’un exjugador del CFS Altafulla i diversos jugadors joves amb passat al CFS La Pobla de Montornès.

Si no hi ha un nou contratemps, el Torredembarra debutarà el pròxim diumenge a la pista d’un dels nouvinguts, la Sénia, que aquest cap de setmana tampoc ha jugat perquè el duel que l’havia d’enfrontar al FutsalPax es jugarà el 12 d’octubre, un dia després del duel contra els del Baix Gaià.
Antonio Gallo, entrenador del Torredembarra
Antonio Gallo, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla