Esports
Foto: El Vallenc
09 d'octubre del 2020
Duel d’aspirants entre el Vilabella i el Creixell en l’inici de lliga a Quarta Catalana
El filial del Catllar mesura les seves possibilitats a la categoria al camp del Constantí B
La UE Creixell inicia aquest dissabte a partir de les 16h el camí cap a l’ascens amb la visita al camp de l’Atlètic Vilabella en la primera jornada de lliga del Grup 24 de Quarta Catalana. Els del Baix Gaià s’enfronten a un dels rivals més forts que tenen en la primera fase, sobretot quan juga com a local sobre la superfície de terra del seu terreny de joc –dels pocs que queden a la demarcació.

Des de la seva reaparició fa dues temporades, els de l’Alt Camp s’han mogut per la zona alta de la classificació, sobretot en la primera. Cal destacar que a finals de setembre van tenir l’oportunitat d’ascendir a Tercera per la retirada del Maspujols, una opció que van refusar per seguir jugant a Quarta i que va aprofitar el Marina Cambrils.

Per la seva part, el Catllar B debuta aquest diumenge ales 17h en un duel de filials al camp del Constantí B, que ja té un bagatge important a la categoria. Els catllarencs afronten l’estrena amb il·lusió i l’esperança de sumar un bon resultat que els serveixi per donar un impuls al projecte en l’inici de lliga. Com ja va dir el tècnic Dani Martín en declaracions a aquesta casa, l’objectiu que s’han fixat enguany és agafar rodatge i competir al màxim cada partit.
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla