Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
14 d'octubre del 2020
El CEVOL Torredembarra debuta a la Superlliga 2 visitant el València aquest dissabte
El bloc s’ha reforçat amb jugadors amb experiència estatal per ajudar al bloc dels últims temps a assolir l’objectiu de la permanència
El CEVOL Torredembarra es prepara per al debut històric a la Superlliga 2 aquest dissabte 17 d’octubre a la pista d’un altre nouvingut, el VB Valencia. El club ha anat escalant esgraons, complint una fita rere l’altre. El repte d’enguany, però serà el més difícil de tots els que ha afrontat fins ara per l’exigència de la categoria i el nivell dels rivals. Per això, l’objectiu únic és la permanència, com així ho ha assegurat el tècnic, Christian Vives, en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports.

Després de la visita al València, el CEVOL debutarà al Pavelló Sant Jordi contra el CV Mediterráneo Castellón. La cita tindrà lloc el diumenge 25 d’octubre a partir de les 12h. Per completar el mes d’octubre, el dissabte 31 tornaran a terres valencianes per visitar al Xàtiva Voleibol. El tècnic, de moment, només pensa en el primer compromís.

La temporada d’enguany també serà especial perquè els amants del voleibol tindran l’oportunitat de gaudir del derbi de la província de Tarragona entre el CV Sant Pere i Sant Pau, un històric de la competició estatal, i el CEVOL Torredembarra. El primer enfrontament tindrà lloc el 14 de novembre al barri del nord de Tarragona, mentre que el segon es jugarà el 21 de febrer al Baix Gaià. Christian Vives assegura que el derbi “és molt positiu pel voleibol de la demarcació”.

El conjunt torrenc s’ha reforçat amb sis jugadors que tenen experiència a nivell estatal: Noé de Mena, Albert Graells, Dídac Porro, Ludwig, Kiko Siles i Eloi Sosa. Tots ells s’han unit al bloc que en les últimes temporades ha portat el club des del voleibol català fins al voleibol estatal amb l’objectiu d’aportar el seu granet de sorra per assolir el gran objectiu d’enguany, la permanència.
Christian Vives, entrenador del Torredembarra
Christian Vives, entrenador del Torredembarra
Christian Vives, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'octubre a les 11:00h. des del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426