23 d'octubre del 2020
El Nàstic perd a Llagostera i diu adéu a l’opció de jugar la Copa del Rei (2-1)
Els grana se centren ja en la lliga i el duel de diumenge contra el Badalona amb l’obligació de sumar els 3 punts
El Nàstic de Tarragona ha incomplert el primer gran objectiu de la temporada, disputar la Copa del Rei. La derrota d’aquest dijous al camp del Llagostera per 2 a 1 li impedeix jugar els quarts de final de la Copa RFEF, l’últim prova abans d’obtenir un dels quatre bitllets per al torneig del K.O. El tècnic, Toni Seligrat, ha assegurat en declaracions a Tarragona Ràdio que marxa “satisfet” amb el treball dels seus jugadors i considera que el resultat “no és just”, a la vegada que apunta al gol anul·lat a Gerard Oliva per un fora de joc inexistent i el penal assenyalat a Albarran com a “detalls” decisius.

El Nàstic s’ha avançat en la recta final del primer temps amb un gol de Javier Bonilla, que feia justícia als mèrits que l’equip. No obstant això, en la segona part ha fet un pas enrere, i el Llagostera ha jugat amb més llibertat fins a trobar el gol de l’empat per mitjà de Sascha Andreu.
L’empat dels gironins ha forçat la pròrroga, on Fran Carbia s’ha hagut de retirar lesionat per una lesió al turmell. I quan quedaven cinc minuts per al final, Albarran ha comès penal donant un cop de colze a un rival, i Sergio Cortés ho ha aprofitat per der el definitiu 2 a 1. Després del gol, Bonilla ha estat expulsat amb vermella directa per dir, segons reflecteix l’acta arbitral, “això és una berbena”.

Sense pràcticament temps per assimilar el cop de l’eliminació a la Copa RFEF, el Nàstic se centra ja en la lliga i el duel de diumenge contra el Badalona. Els escapolats vénen de guanyar en la primera jornada davant l’Hospitalet, i pretenen mantenir aquesta línia assaltant al Nou Estadi, on els locals estan obligats a guanyar per esvair els dubtes de les dues darreres derrotes. Toni Seligrat no podrà comptar ni amb Pol Prats ni amb Fran Carbia.

El partit es jugarà a les 17h i es podrà seguir en directe a Altafulla Ràdio amb la transmissió de Ràdio Ciutat de Tarragona.