03 de novembre del 2020
Alberto Benito torna a la titularitat en la derrota de l’Albacete contra el Cartagena (3-1)
L’altafullenc ha jugat 65 minuts abans de ser substituït per López Garai quan el marcador ja era de 3 a 0
L’altafullenc Alberto Benito ha recuperat la titularitat a l’Albacete en el partit contra el Cartagena corresponent a la 10a jornada de Segona Divisió, que s’ha disputat aquest dissabte a l’Estadi de Cartagonova. El retorn a l’onze inicial l’ha deixat un regust agredolç, perquè el seu equip ha caigut derrotat per 3 gols a 1 després d’encadenar quatre partits invicte.

La d’aquest dissabte ha estat la primera titularitat de Benito amb el nou tècnic Aritz López Garai, que complia el seu cinquè compromís i que encara no coneixia la derrota al capdavant de la banqueta. L’altafullenc ha jugat 65 minuts abans de ser substituït per l’entrenador de Barakaldo quan el marcador ja era de 3 a 0 amb la dobleta de l’exjugador del Nàstic, Rubén Castro, i David Andújar. Just després del canvi, els manxecs han retallat la distància en el marcador per mitjà de Liberto Bertrán, el futbolista que ha entrat en el lloc de Benito.

López Garai s’ha mostrat crític amb la feblesa defensiva que ha mostrat l’equip en el primer temps en el qual ha encaixat tres gols. Caldrà veure si això té conseqüències en l’onze inicial del següent compromís a la lliga.

La derrota ha portat l’Albacete de nou a les places de descens amb 9 punts, si bé les sensacions són molt diferents a les de l’inici de temporada amb Lucas Alcaraz. El conjunt manxec tornarà a jugar aquest divendres rebent el Leganés, un dels favorits per l’ascens, al Carlos Belmonte. El partit servirà per si Aritz López Garai confia plenament en Alberto Benito, o si manté l’aposta pel veterà Álvaro Arroyo.