Esports
Foto: UFEC
19 de novembre del 2020
El sector esportiu exigeix al Govern l’obertura de l’activitat esportiva a partir del dilluns 23
El sector havia demanat mesures urgents per amortir els danys de la pandèmia, i aquestes no s’havien incorporat en el pla de desescalada filtrat a la premsa
El sector esportiu ha traslladat un cop més al Govern de la Generalitat de Catalunya les seves propostes per a la tornada a l’activitat esportiva el pròxim dilluns 23 de novembre. L’executiu s’ha compromès a tenir-les en compte, ja que el document filtrat a la premsa encara no està tancat. Així ho ha assegurat el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, qui ha assegurat que estan “esperançats” de cara al recorregut que poden tenir les seves peticions.

Fa setmanes que el sector demanava mesures urgents per amortir els danys que la pandèmia està causant a entitats, empreses i professionals de l’esport. Uns plantejaments que no s’havien sentit ni incorporat en el document del departament de Salut que s’ha filtrat a la premsa, i que el Govern assegura que no està acabat.

Les peticions han estat unànimes. Primer, obrir les instal·lacions outdoor i indoor i el compliment del pla de desescalada presentat per la secretaria general de l’Esport. I segon, l’ampliació dels ajuts econòmics perquè siguin destinats no només als gestors d’instal·lacions, sinó a tot el conjunt de les entitats esportives.

Ara, tant la UFEC com les mateixes federacions esperen que el Govern doni a conèixer el pla definitiu de la desescalada per saber si s’han atès les seves peticions, o si pel contrari hauran de seguir esperant per reprendre l’activitat.
Gerard Esteva, president de la UFEC
Gerard Esteva, president de la UFEC
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla