Esports
Foto:
19 de novembre del 2020
Sergi Parés: "Toni Seligrat no m'ha demanat res de cara al mercat d'hivern"
El vallenc creu que el lideratge del grup reforça el treball que l’equip fa en el dia a dia
El director esportiu del Nàstic, Sergi Parés, va ser una de les persones que van tenir l’oportunitat de viure la remuntada de l’equip contra l’Andorra en el partit del passat diumenge al Nou Estadi. El vallenc ha explicat en l’entrevista concedida a Tarragona Ràdio que aquest tipus de victòries “volen dir alguna cosa i ens poden unir encara més”.

Parés ha parlat de moltes altres qüestions, com per exemple el format de la competició de la present temporada. Cada partit, diu, “té un 5% de valor sobre el final de la lliga”, pel fet que els punts obtinguts i la diferència de gols es traslladarà a la segona fase. Una segona fase que des de la Budallera no esperen que sigui cap altra que la que els hi permeti lluitar pels play-off d’ascens. En aquest sentit, ha reconegut que veure’s liderant la classificació és important i dona valor al treball que fem en el dia a dia.

Quant als dos projectes que ell ha comandat des de la direcció esportiva, el d’enguany i el de la temporada passada, Sergi Parés destaca que en el darrer mercat de fitxatges s’han buscat jugadors que “puguin aguantar la pressió” pròpia d’un equip que pretén lluitar per l’ascens. “L’any passat prioritzàvem el talent, i enguany hem buscat més experiència i personalitat”.

Queda un mes i mig perquè s’obri el mercat d’hivern, un mercat on el Nàstic s’ha mogut molt en els darrers temps. La bona dinàmica de l’equip fa pensar que enguany no serà necessari fer massa fitxatges, si bé Parés ha reconegut que “en el procés de millora continua sempre hi ha coses que es poden millorar”. De moment, Toni Seligrat no li ha traslladat cap petició.

Els resultats en les pròximes jornades i l’evolució de l’equip seran claus perquè tant la direcció esportiva com el cos tècnic es fixin en algun reforç. El cert, però, és que el Nàstic compta enguany amb una de les millors plantilles dels últims temps.
Sergi Parés, director esportiu del Nàstic
Sergi Parés, director esportiu del Nàstic
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat