27 de novembre del 2020
Alberto Benito, suplent i sense minuts en la derrota de l’Albacete davant el Logroñés (2-0)
L’altafullenc encadenava quatre partits de titular i ha estat una de les rotacions d’Aritz López Garai en una setmana de tres partits
El futbolista Alberto Benito, que encadenava quatre partits seguits jugant de titular, ha tornat a seure a la banqueta en la visita d’aquest dijous de l’Albacete al Logroñés. L’altafullenc no ha jugat cap minut en la derrota de l’equip manxec (2-0), que encadena cinc partits sense guanyar, i tres derrotes consecutives.

La suplència de Benito s’intueix com un moviment normal en el marc de les rotacions obligatòries que el tècnic Aritz López Garai ha hagut de fer per afrontar aquesta setmana tan exigent amb tres partits. Els dos primers els ha perdut, si bé amb actuacions ben diferents. Si contra l’Almeria (1-2) va fer mèrits per sumar un resultat positiu, davant el Logroñés ha tornat a mostrar la seva pitjor versió.

El tècnic de l’Albacete ha explicat que els canvis en l’onze titular vénen motivats per la voluntat de donar “un altre aire a l’equip i per donar descans” als jugadors que han jugat en els últims partits. Tot i això, ha reconegut que el fet de començar sempre per darrere en el marcador “fa molt de mal”.

Per tant, i tenint en compte els antecedents, Alberto Benito té molts números de tornar a la titularitat en el partit entre l’Albacete i el Tenerife, que es disputarà aquest diumenge, a les 14h, al Carlos Belmonte. Un partit que, tot i ser aviat, ja és una final per l’altafullenc i els seus companys perquè el rival es troba a només tres punts.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats