30 de novembre del 2020
Alberto Benito es retira lesionat en la derrota de l’Albacete davant el Tenerife (0-2)
L’altafullenc havia tornat a la titularitat després de descansar entre setmana, però només ha pogut jugar 20 minuts
El futbolista Alberto Benito s’ha lesionat novament en el partit d’aquest diumenge entre l’Albacete i el Tenerife, que s’ha resolt amb una victòria dels visitants per 0 a 2. L’altafullenc s’ha hagut de retirar en el minut 20 després de xocar contra un dels pals de la seva porteria en una jugada on no s’ha entès amb el porter Tomeu Nadal. Concretament, s’ha dut un fort cop al genoll.

Benito ha marxat entre llàgrimes per la frustració de no poder ajudar als seus companys en una situació tan difícil com la que travessen en les últimes setmanes. I és que amb l’ensopegada davant el Tenerife, els manxecs encadenen sis jornades sense guanyar i quatre derrotes seguides, i ja són el nou fanalet vermell de la Segona Divisió.

Cal recordar, a més, que l’altafullenc ja es va perdre un mes de competició, entre octubre i novembre a causa d’una ruptura fibril·lar a l’abductor. Malgrat que ha comptat amb la confiança de Lucas Alcaraz i Aritz López Garai, les lesions no l’estan acompanyant aquesta temporada, en la qual esperava gaudir de la regularitat que sí que va tenir en l’anterior per batre el seu rècord individual de minuts disputats a la categoria de plata.

Ara, caldrà veure que determinen les proves per saber l’abast de la lesió i el temps aproximat de baixa. Un cop dur per Alberto Benito, que previsiblement, no podrà ajudar els seus companys en els següents compromisos. El primer d’ells, davant l’Sporting de Gijón a terres asturianes.