30 de novembre del 2020
El Nàstic fa una maneta a l’Hospitalet i recupera el lideratge (5-0)
Els grana superen a un rival directe amb els gols de Javi Bonilla, Pedro Martín, Fran Carbia, Pol Ballesteros i Roger Brugué
L’optimisme de l’afició del Nàstic està més que justificat aquesta temporada després de la golejada a l’Hospitalet en el partit corresponent a la 7a jornada de Segona B, que s’ha disputat aquest diumenge al Nou Estadi. Els grana han signat el partit més complet dels últims quatre anys, anotant cinc gols i concedint pràcticament cap ocasió a un rival que venia a l’alça.

L’entrenador, Toni Seligrat, ha reconegut que el fet de marcar el segon gol només començar la segona part, ha estat clau en la resolució del partit perquè ha obligat el rival a arriscar, amb la qual cosa han concedit més espais per on atacar.

Els tarragonins s’han avançat en el minut 20 amb un penal transformat per Javier Bonilla, que ha actuat de lateral dret quan s’esperava que el poblenc Pol Domingo cobrís la baixa de Carlos Albarrán. El sorià no ha desaprofitat la pena màxima forçada per Roger Brugué. En els següents minuts, els visitants han tingut l’oportunitat d’empatar en un remat d’Adrià Carmona, i els grana han pogut fer el segon amb un xut de Fran Carbia, que ha aturat Aliaga.

En el temps de descans, Toni Seligrat ha substituït a Gerard Oliva per Pedro Martín. Un canvi que resultaria fonamental per assolir el triomf, perquè el davanter andalús ha fet el 2 a 0 només començar la segona part amb un remat de cap poderós, fent bona la centrada de Carbia.

L’extrem de Sant Pere i Sant Pau ha tornat a ser protagonista minuts més tard, si bé aquesta vegada ha estat ell qui ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un altre remat de cap des de dins de l’àrea. I només ha passat un minut, quan Pol Ballesteros ha fet el quart en un contraatac letal.

L’Hospitalet ha jugat els últims cinc minuts amb deu jugadors per l’expulsió de Pablo Aguilera, que ha vist la vermella directa per protestar al col·legiat. Si bé el partit estava vist per a sentència, el Nàstic ha buscat el cinquè gol, i l’ha acabat marcant per mitjà de Brugui. Davant el fet de mantenir la porteria a zero, Seligrat també ha volgut defensar als seus porters.

El triomf permet als de Toni Seligrat recuperar el lideratge perdut el passat cap de setmana, perquè el Cornellà no ha passat de l’empat davant el Llagostera i el Lleida ha perdut contra el Barça B. Els de la capital de la Terra Ferma són el següent objectiu dels grana, en la visita del pròxim diumenge a les 18h.