07 de desembre del 2020
Un heroic Torredembarra supera el Villena al Pavelló Sant Jordi (3-1)
Els torrencs aconsegueixen una victòria de prestigi davant el segon classificat amb només dos entrenaments en els darrers 15 dies
El CEVOL Torredembarra ha aconseguit una èpica victòria contra el Sedka Novias Villena Petrer, en el duel corresponent a la 8a jornada del Grup C de la Superlliga 2. Els torrencs només havien realitzat dues sessions d’entrenament en la darrera setmana després de 15 dies d’inactivitat a causa dels contagis de la Covid-19 que es van detectar en el vestidor, i han estat capaços de superar per 3 sets a 1 al segon classificat.

L’entrenador del Torredembarra, Iñaki Bescós, ha recordat les limitacions amb les quals afrontaven el partit, una circumstància que els ha forçat a augmentar la tensió i les ganes sobre la pista per competir al màxim contra un dels grans equips de la categoria.

Tot i el marcador final, cal remarcar que els quatre sets que s’han disputat han estat molt igualats. Els del Baix Gaià s’han imposat en el primer i el segon set per 25 a 23, mentre que els alacantins han respost amb un 25 a 27 en el tercer set. Un resultat que no ha posat nerviosos als locals, que han resolt el partit amb un marcador de 25 a 22.

Iñaki Bescós ha reconegut que el triomf d’aquest dissabte ha suposat un “pas endavant” per assolir la permanència a la categoria, sobretot pel fet que els jugadors s’han mostrat “contundents en algunes facetes del joc” que s’havien treballat en els darrers entrenaments.

El CEVOL Torredembarra escala a la 6a posició i acaba la jornada amb 8 punts, si bé compta amb un partit menys respecte a la majoria de rivals pel partit que va quedar ajornat fa 15 dies. El pròxim dissabte els tocarà ratificar el triomf contra el Villena a la pista de l’últim classificat, el Vòlei Muro.