07 de desembre del 2020
El Nàstic deixa escapar la victòria a Lleida en l’últim sospir (2-2)
L’expulsió d’Albarrán i el penal inexistent sobre Bakayoko han condemnat els grana en el temps afegit
El Nàstic de Tarragona ha perdut dos punts que tenia guanyats contra el Lleida en el temps afegit després de tirar per terra un avantatge de dos gols, aconseguit gràcies a la dobleta de Joan Oriol. En un partit gairebé rodó, els grana han estat víctimes dels seus propis errors, i també dels de l’estament arbitral, i han permès al conjunt local assolir l’empat en els últims segons.

Els errors dels tarragonins han estat dos molt concrets. El primer, la manca de concentració en la jugada de l’1 a 2 en el 86’, deixant a Joanet tot sol en el segon pal, perquè rematés a plaer una centrada des de la banda dreta davant Wilfred, que ha pogut fer alguna cosa més per evitar el gol. El segon ha estat individual de Carlos Albarrán, que ha vist la segona targeta groga en una falta innecessària quan el rival estava d’esquena a la porteria grana, i que s’ha produït dos minuts abans del penal inexistent sobre Bagayoko, que ha transformat Raúl González.

El tècnic grana, Toni Seligrat, ha assegurat que malgrat la derrota, no marxa descontent amb el seu equip perquè “ha fet moltes coses bé en el partit”. Pel que fa als últims minuts del partit, on el Lleida ha aconseguit la igualada, ha reconegut que els seus futbolistes han comés diversos errors, a banda de la decisió del col·legiat de xiular penal en una jugada on el jugador del Lleida s’ha deixat caure dins de l’àrea.

L’empat a Lleida manté el Nàstic líder del grup amb 12 punts, un més que el Cornellà. El diumenge vinent rebrà al Llagostera al Nou Estadi en un partit on haurà de fer bo el punt obtingut a la capital de la Terra Ferma per seguir comandant el grup.