16 de desembre del 2020
Alberto Benito es recupera de les molèsties al genoll que l’han tingut aturat 3 setmanes
L’altafullenc va formar part de la darrera convocatòria, la primera del nou tècnic Alejandro Menéndez, però no va jugar cap minut
Alberto Benito ja està recuperat de les molèsties al genoll que li havien impedit participar en els darrers duels de l’Albacete Balompié davant l’Sporting de Gijón i el Girona. El primer va acabar amb un empat sense gols, mentre que el segon es va resoldre amb un triomf per l’equip català, que va suposar la destitució de l’entrenador Aritz López Garai.

El preparador basc ha estat víctima de la ratxa de nou partits sense guanyar amb 7 derrotes i 2 empats, i ja és el segon entrenador que el club manxec acomiada després de Lucas Alcaraz. El seu relleu a la banqueta és Alejandro Menéndez, que ja s’ha estrenat en partit oficial, en la derrota a Castelló (3-0) el passat dissabe.

En la primera llista de convocats del tècnic asturià hi figurava Alberto Benito, que tornava a una convocatòria tres setmanes després del duel contra el Tenerife, en el qual va ser substituït en el minut 20 per unes molèsties al genoll. L’altafullenc, però, no va ser suplent i no va jugar cap minut. A més, va veure una targeta groga per protestar des de la banqueta.

En les pròximes jornades, comprovarem si Menéndez confia en ell igual que ho han fet els seus antecessors, i el motiu de la seva suplència era per protegir-lo pels problemes físics que ha patit recentment, o si pel contrari segueix apostant per la veterania d’Álvaro Arroyo. Benito, això sí, podria tenir minuts aquest dimecres en el duel de la Copa del Rei contra el Córdoba, que es jugarà a partir de les 18h.