Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
05 de gener del 2021
El Gimnàstic de Tarragona realitza la tradicional visita nadalenca als hospitals de la ciutat
En aquesta ocasió, a causa dels protocols sanitaris, l'acció s'ha produït a l'exterior o entrada dels respectius centres
Després de la sessió de treball d'aquest dilluns, un total de sis jugadors del primer equip s'han dividit en parelles i s'han desplaçat fins a l' Hospital Universitari Joan XXIII, a l'Hospital Sant Pau i Santa Tecla i a l'Hospital Sociosanitari Francolí, Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GiPSS). A tots tres centres s'han entregat diferents lots de marxandatge del Nàstic pels joves i veterans interns, en el cas del Sociosanitari, per malaltia o problemes de salut.
Tot i no poder accedir al seu interior per les restriccions per la Covid, els jugadors han pogut saludar diversos usuaris dels centres i donar-los els regals que portaven.

Al Joan XXIII, el director de l'Hospital, Llorenç Mairal, i la cap de servei de Pediatria, Ester Castellarnau, han estat els encarregats de rebre als jugadors Alex Quintanilla i el tarragoní Fran Carbia, que recentment va repetir paternitat al mateix centre. A la comitiva esportiva, s'ha unit el conseller grana Antoni Vallverdú. Tots tres han estat els encarregats de facilitar els obsequis i fotografiar-se conjuntament a l'entrada.

Mentre que al GiPSS, el director Assistencial, Rami Qanneta, i el director d'Infermeria, Jesús Esteve, han rebut al futbolista i doctor Javi Ribelles i al defensor Marc Trilles. Després de comentar l'actualitat esportiva de l'entitat, plegats a coincidit en repetir l'acció l'any vinent amb la normalitat habitual.

Paral·lelament, els jugadors Fausto Tienza i Francesc Fullana, així com el conseller Jesús Albiol, han participat en la visita a l'Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. El director de l'hospital, Xavier Oliach, ha donat la benvinguda a la comitiva grana a una de les sales del centre on han xerrat de com es presenten les pròximes setmanes en l'àmbit sanitari i posteriorment s'ha fet entrega dels presents.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla