25 de gener del 2021
El CEVOL Torredembarra cau plantant cara al líder Castelló (3-1)
Els del Baix Gaià han pagat car la manca de concentració en els moments decisius del partit
La visita del CEVOL Torredembarra a la pista del CV Mediterráneo Castellón, s’ha saldat amb una derrota per 3 sets a 1, que no fa justícia al gran partit que han realitzat els del Baix Gaià a la pista del líder indiscutible del Grup C de la Superlliga 2 en la jornada de dissabte.
Els torrencs han començat perdent el primer set per 25 a 20, però han estat capaços d’igualar el marcador gràcies al 25 a 27 del segon set. La tercera part també ha estat força igualada, però aquesta vegada han estat els locals els que s’ha imposat per 29 a 27.

El bon nivell competitiu de l’equip de Carlos Mora i Iñaki Bescós convidava a ser optimistes, però “la frustració de perdre el tercer set” els ha perjudicat en el quart, i els locals ho han aprofitat per certificar el triomf amb el definitiu 25 a 19. El tècnic, Iñaki Bescós, ho explica en declaracions a Altafulla Ràdio.

La derrota manté als torrencs on estaven, 6ns amb 12 punts, quatre per sobre del Xàtiva Voleibol, que no ha jugat aquest cap de setmana. De fet, durant el cap de setmana només s’ha jugat un altre partit, el Vòlei Muro 3-0 Mundet. I és que l’evolució de la Covid-19 està afectant de ple al Grup C.

El CEVOL Torredembarra intentarà compensar la derrota a Castelló amb un triomf el pròxim diumenge al Pavelló Sant Jordi (12h). El rival serà el penúltim classificat, el Xàtiva. Per tant, una victòria permetria els torrencs fer un pas importantíssim per assolir la permanència.