22 de febrer del 2021
El CEVOL Torredembarra s’adjudica el derbi davant el Sant Pere i Sant Pau i fa un pas més cap a la permanència
El triomf permet als torrencs pujar al 5è esgraó de la classificació amb 19 punts, 2 per sobre del Villena Petrer
El CEVOL Torredembarra segueix fent història, i s’ha imposat per primera vegada al CV Sant Pere i Sant Pau en el derbi de la demarcació de Tarragona, disputat en el marc de la 14a jornada de la Superlliga 2. Els torrencs necessitaven imperiosament la victòria per mantenir a ratlla el descens, i l’han aconseguida superant els tarragonins per 3 sets a 1.

El tècnic, Iñaki Bescós, ha reconegut als micròfons d’Altafulla Ràdio que el triomf en el tercer set ha estat clau per assolir la victòria, sobretot perquè l’equip s’ha pogut refer de la derrota en el segon set.

Els del Baix Gaià han començat amb un 25-17 de partida, que ha estat contrarestat pels visitants amb un 20-25. El tercer set ha estat clau. Els torrencs, que han portat la iniciativa, han hagut d’emprar-se a fons per fer pujar el 2 a 1 al marcador amb un ajustat 25-23. Tot el contrari que en el quart set, on han segellat la victòria amb un contundent 25-13.

L’entrenador del Torredembarra ha destacat l’aportació de tots els jugadors, sobretot d’aquells que no tenen tanta experiència a la categoria, però que són fonamentals per dur a terme la idea de joc. Igualment, ha remarcat que els permet recuperar les bones sensacions que havien perdut aquest 2021 de cara a les tres jornades crucials que els resten.

El triomf permet al CEVOL Torredembarra pujar al 5è esgraó de la classificació amb 19 punts, els mateixos que té el Benidorm, que defensa la 4a plaça, i al qual visita el pròxim dissabte. El més important, però, és que supera al Villena Petrer per 2 punts, tot i que té dos partits pendents, i augmenta a 6 les unitats de diferència amb el Xàtiva, que té un partit pendent.