14 de març del 2021
El CFS Torredembarra ressorgeix de les cendres i suma un punt contra el Mediterrani (1-1)
Els torrencs s’avancen amb el gol de Jonatan Galindo en el minut 24, però els visitants igualen quan quedaven 10 minuts
El CFS Torredembarra comença a veure la llum al final del túnel amb l’empat d’aquest dissabte contra el CFS Mediterrani, que arribava al Pavelló Sant Jordi com el segon classificat del grup. Els torrencs, que afrontaven la cita amb només una sessió d’entrenament prèvia, han optat per un plantejament defensiu que, amb la contribució de tots els futbolistes, ha donat els seus fruits.

Després d’una primera part sense gols, els del Baix Gaià s’han avançat en el minut 24 amb el gol de Jonatan Galindo, que ha anotat la seva primera diana de la temporada. Malauradament, els cambrilencs han restaurat les taules per mitjà de Christian Fioriss en el minut 30.

L’empat no permet al Torredembarra escalar posicions en la classificació, però com a mínim ha aconseguit trencar la mala dinàmica de les últimes tres jornades. L’entrenador, Antonio Gallo, ja havia advertit divendres que en els pròxims dies arribarien nous reforços a l’equip, i tot plegat hauria d’ajudar a l’equip a refer-se del seu mal inici de lliga.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats