20 de març del 2021
Remuntada i victòria del Juvenil del CE Altafulla en el debut a la lliga contra l’EFB Calafell
Ismael El Hamdouni, Aaron Doblado i David Vázquez donen el triomf al conjunt altafullenc
El Juvenil del CE Altafulla ha iniciat la lliga al Grup 12 de Segona Divisió amb una treballada victòria al camp de l’EFB Calafell per 2 gols a 3. Els groc-i-negre han hagut d’igualar dos marcadors adversos per culminar la remuntada en els últims minuts.

Un dels membres del cos tècnic, Pedro Navarro, ha explicat a Altafulla Ràdio que ha estat la millor manera de començar una temporada tan curta com la d’enguany, on cada punt pot serà decisiu de cara a assolir l’objectiu que s’ha marcat el vestidor.

Els locals s’han avançat abans d’arribar al primer quart d’hora de partit, però superada la mitja hora, Ismael El Hamdouni ha restaurat les taules. Ja en la segona part, els del Baix Penedès s’han tornat a posar per davant en el 62’. Els groc-i-negre no han renunciat a res, i en el 74’ han forçat un penal que Aaron Doblado ha convertit en l’empat a dos. I només sis minuts després, David Vázquez ha marcat el 3 a 2 definitiu.

L’equip de Jonatan Pérez comença de la millor manera possible un campionat exprés en el qual només jugarà deu partits més. El pròxim cap de setmana debutarà al Joan Pijuan davant el Vendrell.