Esports
Foto: Jèssica Colomina
25 de març del 2021
El CE Altafulla prioritza la competició al Campus de Setmana Santa Alberto Benito
Els equips de la base podran preparar els partits de lliga que la FCF ha fixat per aquestes dates per garantir que acabin en el termini previst
El CE Altafulla no realitzarà per segon any consecutiu el Campus de Setmana Santa Alberto Benito i haurà d’esperar un any més per celebrar la seva cinquena edició. Malgrat que la situació sanitària ha millorat i les entitats tenen llicència per organitzar aquesta mena d’activitats, el club groc-i-negre s’ha vist obligat a prendre aquesta decisió perquè els seus equips tenen partits de competició el cap de setmana del 3 i 4 d’abril.

En aquestes dates normalment no hi ha competicions perquè moltes famílies marxen de vacances, però enguany la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit que sí que es jugui per garantir que les lligues, amb el format a una volta o a una fase, es puguin completar en el termini previst. Lògicament, tot respon a la situació sanitària de la Covid-19.

De fet, des del club tenien dubtes sobre si posar en marxa el campus pel tema de la pandèmia, com ha reconegut el coordinador Dani García en l’entrevista al Baix Gaià Esports. L’obligació de competir durant la Setmana Santa ha estat el darrer impuls per no tirar-lo endavant. D’aquesta manera, es prioritzen els entrenaments dels equips de la base, i es protegeix als futbolistes de la possibilitat de barrejar-se amb altres jugadors que no formen part de la seva bombolla.

De cara a l’estiu, l’Altafulla estudiarà la possibilitat d’organitzar el 5è Campus de Tecnificació Alberto Benito. L’any passat també va decidir ajornar-lo i apostar pel Campus Xavi Hernández per garantir totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19 gràcies a la infraestructura de la proposta que porta el nom de l’exjugador del FC Barcelona.
Dani García, coordinador del futbol base
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla