28 de març del 2021
El Sènior femení del CE Altafulla cau plantant cara al Cambrils Unió (3-4)
Les abelles, sostingudes per la gran actuació de la portera Elsa Gutiérrez, cedeixen en l’estrena a la lliga
El Sènior femení del CE Altafulla s’ha estrenat a la lliga Femení 7 TGN amb una ajustada derrota contra el Cambrils Unió per 3 a 4. Les abelles han anat a remolc de les visitants durant tot el partit, tot i que han demostrat molt de caràcter per igualar tres marcadors en contra. La portera Elsa Gutiérrez ha permès que arribessin als últims minuts amb opcions de, com a mínim, sumar un punt.

La jugadora Nerea Recasens, ha explicat en declaracions a aquesta casa que la plantilla afrontava el partit amb alguns nervis per enfrontar-se a un dels millors equips del grup. Igualment, ha fet una valoració molt positiva de l’actuació en el debut a la lliga, malgrat la derrota.

El Cambrils Unió, que ha comptat amb 4 jugadores de Futbol 11 -2 del Juvenil de Segona Divisió i 2 de l’Amateur de Segona Divisió- s’ha avançat en el minut 4 amb un xut d’Andrea Mora, que ha tocat en una altra jugadora, i ha despistat a Gutiérrez. La portera altafullenca ha reaccionat bé, però no ha pogut bloquejar la pilota.

Les groc-i-negre han empatat en el minut 12 amb un penal transformat per Laia Gutiérrez, que ha resolt el llançament enviant la pilota al pal dret de Maria Mikaela Correa. En el tram final de la primera part, les visitants han penalitzat una pèrdua de pilota de Lorena Giménez perquè Mora marquès l’1-2, però la davantera de l’Altafulla ha compensat el seu error marcant l’empat a un minut del descans.

En la represa, el Cambrils Unió s’ha avançat novament per mitjà de Gisela Barenys, mentre que Judith Mata ha tornat a fer la igualada en el 57’, després d’aprofitar una sèrie de refusos dins de l’àrea. En una jugada molt semblant a la del tercer gol, les visitants han fet el 3-4 en una bona jugada culminada per Mora.

En l’última jugada del partit, Aida Guerra ha tingut una bona ocasió per fer l’empat, però no ha pogut superar a la portera visitant, consumant la derrota del primer equip femení de l’Altafulla en el seu debut a la lliga. Ara, tindrà dues setmanes per preparar la visita al camp del Bellvei perquè el pròxim cap de setmana li toca descansar.