28 de març del 2021
El CE Altafulla masculí mostra el talent i l’orgull de la pedrera en la derrota contra La Floresta (2-3)
Els jugadors del planter han permès revitalitzar l’equip en els últims 30 minuts, que ha fet mèrits per empatar
El torneig amistós per als equips de Segona Catalana ja ha començat, i el primer equip masculí del CE Altafulla ha debutat amb una derrota contra La Floresta per 2 gols a 3. Els groc-i-negre només han pogut alinear a 11 futbolistes del primer equip, una conseqüència derivada de la pandèmia i del toc de queda, i el cos tècnic ha completat la convocatòria amb cinc jugadors del Juvenil i el porter del Cadet, que han demostrat el gran nivell de la pedrera.
El porter Alejandro Mariscal ha jugat els 90 minuts, i ha deixat una bona empremta en la seva estrena amb el primer equip. Els visitants, però, han arribat al descans amb un avantatge de 0 a 2 amb els gols de José Molina i Abraham Expósito.

En la segona part, Raúl Tudela i Gerard Montserrat han començat a introduir alguns canvis. Manu Cobacho ha entrat al descans, i poc després han entrat els cinc juvenils: Erik Navarro, Marcel Andreu, Noureddine El Bouziani, i Hugo Fanjul. Amb tots ells en el camp, l’Altafulla ha forçat un penal en el minut 74’, que Genís Cañas ha transformat en l’1 a 2.

En el 81’, la Floresta ha tornat a doblar l’avantatge en una acció a pilota aturada, on Jorge Hernández ha rematat la pilota al fons de la xarxa, però tres minuts més tard, El Bouziani ha marcat el segon gol dels altafullencs amb un remat de cap. El gol ha permès que els 90 espectadors presenciessin un final molt emocionant, on malgrat intentar-ho i tenir ocasions per aconseguir-ho, els locals no han pogut fer la igualada.

L’Altafulla descansarà la setmana vinent, com la resta d’equips del Grup 12, i reprendrà la competició el dissabte 10 d’abril al camp del Reddis.