29 de març del 2021
El Catllar reacciona massa tard contra la Rapitenca (4-2)
Els del Baix Gaià han estat a punt d’igualar un 3-0 en contra amb dos penals transformats per l’exaltafullenc Carles Palau
El CE El Catllar ha sumat una nova derrota a Primera Catalana al caure aquest diumenge al camp de la Rapitenca per 4 gols a 2, i ja sumen quatre en cinc partits. Els grocs han tornat a oferir arguments per demostrar que, malgrat tots els problemes que tenen, poden competir contra qualsevol rival, però això sembla que no és suficient per guanyar en la màxima categoria del futbol català.

L’equip del Baix Gaià ha pagat molt car la mala primera part que ha realitzat al Municipal de la Devesa, marxant al descans amb un 3 a 0 en contra. En la segona part, però, el partit ha fet un gir de 180º, i en el minut 52 el resultat era de 3-2 després que forcés dos penals transformats per l’exjugador de l’Altafulla, Carles Palau.

L’equip d’Isaac Fernández ha tingut opcions d’empatar el partit, però la Rapitenca ha assegurat els tres punts amb el 4-2 en el minut 60. El tècnic ha assumit la responsabilitat de la derrota, i ha elogiat una vegada més l’esforç del seu equip per competir davant l’adversitat i un gran rival com la Rapitenca. El quart gol, diu, ha estat definitiu.

El Catllar segueix sent el fanalet vermell del subgrup 2A amb 1 punt de 15 possibles. El pròxim diumenge rebrà a casa a un altre rival implicat en la zona baixa de la taula, el Santboià, que és setè i avant-penúltim amb cinc unitats més.