29 de març del 2021
El Catllar B cau contra un Cunit amb més bagatge (7-1)
El Creixell segueix líder tot i no jugar pel possible cas positiu de la Covid-19, que finalment ha resultat negatiu
El filial del CE El Catllar de Quarta Catalana ha encaixat una nova derrota per 7-1 en la visita al camp del Cunit corresponent a la tercera jornada de lliga. L’únic gol dels grocs l’ha marcat Marc Garriga en el minut 7, per igualar la diana inicial de Jordi Safont. Els locals, però, han tornat a posar-se per davant en el minut 9, i a partir d’aquí han dominat el partit.

Els catllarencs sumen la tercera derrota en tres partits, demostrant que encara els han d’agafar molta més experiència en la categoria. Cal recordar que el planter està format íntegrament per futbolistes que han acabat la seva etapa formativa, i que tot just s’estrenen com amateurs.

La derrota manté al segon equip del Catllar últim amb 0 punts, mentre que el Creixell segueix líder amb 4 unitats tot i no haver pogut jugar aquest cap de setmana. Els creixellencs havien de rebre el Tàrraco, però el partit ha quedat ajornat per un possible cas positiu de la Covid-19, que afortunadament ha quedat en un ensurt. Ens ho explica el president del club, Jonàs Medina.

El pròxim dissabte, el Catllar ‘B’ rep al Vilabella, mentre que el Creixell li toca descansar per la retirada del filial del Montblanc.