Esports
Foto: Laia Inés
01 d'abril del 2021
El Catllar ha de fer “un pas endavant” contra el Santboià
Els grocs no poden esperar una jornada més per guanyar si no volen allunyar-se de la permanència abans d’arribar a l’equador de la lliga
El CE El Catllar no pot esperar més i ha de fer “un pas endavant” per intentar aconseguir la primera victòria de la temporada aquest diumenge a casa (12h) davant el Santboià. Així ho ha reconegut l’entrenador Isaac Fernández, qui espera que el rodatge de les primeres jornades i les noves incorporacions els ajudin a capgirar la dinàmica i, com a mínim, poder presentar la seva candidatura a la permanència amb arguments sòlids.

Els grocs, que són últims amb 1 punt de 15 possibles, reben a un Santboià que és avant-penúltim amb 6 unitats. Els del Llobregat van guanyar al Sant Ildefons en la primera jornada, i des de llavors encadenen tres empats i dues derrotes, la darrera la de la passada jornada contra el Vilanova (1-3).

La diferència entre guanyar o perdre és escurçar a dos punts la diferència amb el Santboià, que compta amb un partit més, o veure com s’escapa a vuit unitats. Pel Catllar, com més equips estiguin implicats en la lluita per la salvació, molt millor. Toca fer-ho possible des d’aquest diumenge.
Isaac Fernández, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla