12 d'abril del 2021
Cinc minuts erràtics condemnen el Catllar contra el Vilanova (2-4)
Els catllarencs han arribat al descans amb un avantatge de 0-2, que han perdut en l’inici de la segona part
El CE El Catllar ha tornat a recuperar aquest diumenge les bones sensacions que havia perdut el passat cap de setmana, malgrat que no ha pogut evitar perdre contra el Vilanova i la Geltrú. Els catllarencs han posat contra les cordes al líder destacat del subgrup, arribant al descans amb un avantatge de 0-2 amb els gols d’Hamir Andrés González i Guillem Ximénez.

Malauradament, i com ja ha succeït en diverses ocasions, uns minuts de desconnexió els han condemnat. En l’inici de la segona part han encaixat tres gols en cinc minuts, dos d’Edgar Dobles i un d’Oriol Boada.

En la recta final, Ian Arques ha estat expulsat després de veure la segona targeta groga, i el Vilanova ha aprofitat la superioritat numèrica per segellar la victòria amb el 4-2 de Dobles, que ha signat una tripleta.

El tècnic del Catllar, Isaac Fernández, ha assegurat que, tot i que marxa de la capital del Garraf amb un regust agredolç, l’actuació davant el líder els ha de servir per ser conscients que poden “competir contra qualsevol rival”.

La derrota manté al Catllar últim amb un únic punt, si bé la distància amb la permanència no s’ha vist augmentada gràcies a les derrotes del Vista Alegre i el Gavà. Precisament, el pròxim diumenge rep al primer en una autèntica final per mantenir la categoria.