12 d'abril del 2021
El Torredembarra suma un punt estèril contra l’Athletic Segur (2-2)
La Riera encadena la segona derrota seguida al caure al camp de l’Arboç en un partit on s’ha posat dues vegades per davant
La UD Torredembarra no ha pogut passar de l’empat en la seva visita al cuer, l’Athletic Segur, i segueix immers en la zona baixa de la classificació amb un únic punt de marge respecte a les places de descens. Els torrencs han capgirat el gol inicial dels locals gràcies a Marc Arauz i Xavi Soriano entre el 54’ i el 57’, però en el 88’ han encaixat l’empat.

En el temps afegit, Soriano ha estat expulsat amb vermella directa, igual que el calafellenc Héctor Daniel Salas, i es perdrà el pròxim compromís contra la Joventut Bisbalenca. El davanter, Guillermo Montserrat, ha reconegut als micròfons d’aquesta casa que l’equip s’ha confiat quan tenia el marcador a favor.

Quant a La Riera, ha perdut contra l’Arboç tot i posar-se dues vegades per davant en el marcador amb els gols de Robert Infantes, en el minut 5, i José Arias, en el minut 25. L’arbocenc Ouail El Kaddouri ha estat l'encarregat d'empatar ambdós marcadors en el 19’ i el 35’. Dos minuts després del 2-2, Iván Maiquez ha culminat la remuntada dels del Baix Penedès, certificada per Julià Capdet en el temps afegit.

L’entrenador de la Riera, Txetxu Ferreros, ha estat molt crític amb l’àrbitre del partit, mentre que ha destacat la bona actuació dels seus futbolistes en el "camp més difícil de la categoria".

Els rierencs cauen fins a la novena posició amb 7 punts, tot i que aquest dijous recuperen el partit pendent que tenen contra el Sant Jaume. L’enfrontament tindrà lloc a les 20h al Municipal Palau i Rabassó de la localitat del Baix Penedès.