12 d'abril del 2021
El Catllar ‘B’ s’emporta el derbi contra el Creixell i celebra la primera victòria (2-4)
Els grocs es refan del gol inicial de Carlos Cuerda, i gestionen l’avantatge en la segona part
El primer derbi del Baix Gaià a Quarta Catalana s’ha resolt amb la victòria del Catllar ‘B’ al camp del Creixell per 2-4. Els catllarencs, que s’han reforçat en els últims dies, han assolit el seu primer triomf a la categoria a costa d’un rival que s’haurà de recuperar ràpidament per no perdre més distància respecte a les places capdavanteres.

Els locals s’han avançat amb el gol de Carlos Cuerda –acabaria expulsat en el 89’ amb vermella directa- en el minut 12. Els visitants han igualat 10 minuts després per mitjà de Dionisio González, i entre el 28’ i el 34’, Marc Garriga ha anotat una dobleta per arribar al descans amb 1-3 al marcador.

En el segon acte, un altre exjugador de l’Altafulla, Achraf Maadi, ha escurçat la diferència amb el segon gol del Creixell en el 67’, però Marc Tua ha certificat el triomf del filial del Catllar amb el quart gol en el 81’.

El tècnic del Catllar, Jaume Pedra, ha destacat el bon partit que han realitzat, sobretot per gestionar l’avantatge en la segona part. Igualment, s’ha mostrat molt content per la recompensa que suposa per al vestidor després d’un inici de lliga molt difícil.

El seu homòleg en la banqueta del Creixell, José Miguel Reyes, ha reconegut que l’equip ha pagat molt car “l’excés de confiança” amb el qual ha afrontat el partit, i també la manca de contundència en les dues àrees.

El resultat del derbi deixa al Creixell tercer amb 4 punts, a tres del Segur ‘B’ i a cinc del líder, el segon equip del Constantí. Els creixellencs, això sí, compten amb un partit menys. Quant al Catllar ‘B’, abandona la cua de la classificació i és 6è amb 3 unitats. El pròxim cap de setmana rep el Tàrraco.