13 d'abril del 2021
L’Infantil del CE Altafulla guanya al Torredembarra i celebra la primera victòria del curs (1-5)
El Cadet competeix però cau contra la Riera en un nou partit marcat per les baixes
L’Infantil del CE Altafulla ha aconseguit la primera victòria de la temporada, una victòria especial en el derbi contra la UD Torredembarra, que s’ha saldat amb un resultat d’1 a 5. L’entrenador, Dani García, ha explicat que guanyar a l’etern rival és la millor manera de refer-se d’una derrota tan dura com la que van patir en la jornada inaugural.

Després d’arribar al descans amb l’1-1 amb els gols de Marc González –de penal- i el torrenc Adrià Ferré, els groc-i-negre han encarrilat el triomf en l’inici del segon temps amb el gol de Marcel Asencio i la dobleta de Miquel Fernández. Asencio ha completat el marcador amb el cinquè i últim gol.

L’Infantil és 6è amb 3 punts de 6 possibles, i ja es prepara per rebre al segon classificat, el Ramon Sicart, en la propera jornada.

Per la seva part, el Cadet ha encadenat la tercera derrota seguida al perdre un altre derbi, en aquesta ocasió davant la Riera per 4-3. Els altafullencs han deixat escapar un avantatge de 0-2 amb els gols de Gael González i Iván Martín, arribant al minut 49 amb un 3-2. González ha empatat dos minuts després, però Martí Guasch li ha donat la victòria al conjunt rierenc.

El tècnic, Arnau Díaz, ha destacat l’esforç de tot l’equip malgrat les baixes d’última hora, que una jornada més li han impedit comptar amb més alternatives a la banqueta.

El Cadet és 10è i penúltim amb 0 punts de 9 possibles. El pròxim dissabte a les 12.30h tindrà una nova oportunitat per intentar revertir la situació contra el segon classificat, el Base l’Arboç.