Esports
16 de juny del 2015
El XXXIè Motocròs de Salomó torna a esdevenir un èxit
El circuit de les Fontanes ha acollit a més de cinquanta participants
Salomó és, des de fa més de tres dècades, una cita ineludible al calendari del món del motor a Catalunya. El Motoclub Salomó ha organitzat aquest cap de setmana la 31ª edició del Motocròs del municipi del Baix Gaià.

La competició corresponia a la cinquena prova del Campionat de Catalunya, i resultarà decisiva per decidir els guanyadors i les classificacions finals del Campionat, que ja han quedat clarament perfilats.

El circuit de les Fontanes ha vist córrer enguany a cinquanta-sis participants, una xifra més baixa que en d’altres ocasions però d’un nivell molt elevat.

Han estat sis les categories que han fet aturada al municipi del Baix Gaià. En la prova MXElit, la victòria de Nil Arcarons l’apropa al títol final, que se’l jugarà amb Sergio Castro a la darrera prova.

En MX1, la victòria d’Àngel Perales al circuit salomonenc posa més emoció a la lluita per la tercera posició, mentre que Borja Serra, tercer aquest cap de setmana, ho té tot de cara per aconseguir la victòria final.

La resta de categories han quedat pràcticament decidides després de la prova a les Fontanes. Jordan Lacan en MX2, Joel Lozano en MX3, Antoni Pujals en MX4 i Agustí Vall en MX5 tenen els títols pràcticament a la mà després de les seves respectives victòries.

La sisena i definitiva prova, a on es resoldrà definitivament la competició, tindrà lloc el proper 12 de juliol a la localitat barcelonina d’Olvan.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades