26 d'abril del 2021
El Creixell remunta al filial Constantí i ratifica la candidatura a l‘ascens (3-1)
Els creixellencs realitzen una gran segona part i capgiren el 0-1 amb els gols de Mohamed Boulahya, Achraaf Madi, i Daniel Ramón
La UE Creixell ha aconseguit aquest diumenge davant el Constantí ‘B’ una victòria transcendental per seguir aspirant a la primera plaça i a l’ascens a Tercera Catalana. Els creixellencs han hagut de capgirar el gol inicial dels visitants en una segona part on han estat clarament superiors al líder.

El filial del Constantí ha colpejat primer en el minut 13 per mitjà d’Isaac Anguera. L’empat no ha arribat fins a l’hora de partit amb un llançament de falta que ha executat Mohamed Boulahya. Set minuts després, l’exjugador de l’Altafulla, Achraf Maadi, ha culminat la remuntada creuant la pilota al pal dret de Rubén Magdaleno.

Els creixellencs han tingut diverses ocasions per encarrilar el partit, dues del mateix Maadi, però finalment ha estat Daniel Ramón qui ha sentenciat en el 83’ amb un altre remat creuat al pal llarg del porter.

El tècnic, José Miguel Reyes, ha elogiat la bona feina dels jugadors, sobretot tenint en compte les diverses baixes que tenia i que han obligat a utilitzar tres jugadors del juvenil. Les modificacions al descans han permès canviar el guió del partit per deixar els 3 punts a casa, ha sentenciat.

El Creixell assalta la 4a posició amb 7 punts, els mateixos que té el filial del Segur en la 3a plaça. La diferència amb el líder, el Constantí ‘B’, i el 2n, el Cunit, és de 3 i 5 punts, respectivament. Els del Baix Gaià, això sí, tenen un partit pendent de disputar contra el Tàrraco.