Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
29 d'abril del 2021
El Cadet femení del BBG torna a competir tres setmanes després visitant a l’AB Salle TGN
L’equip de Sergi Galán busca la primera victòria del curs davant un rival imbatut en l’inici de lliga
El Bàsquet Baix Gaià recupera la normalitat aquest cap de setmana en el qual competiran gairebé tots els equips. Pel que fa als representants femenins, el Cadet que competeix a nivell interterritorial torna tres setmanes després per visitar aquest dissabte (11h) la pista de l’AB Salle TGN. L’equip de Sergi Galán és últim amb 2 punts, i té la possibilitat d’empatar a 4 amb el conjunt tarragoní, que ha jugat dos partits més.

El Cadet ‘B’ juga diumenge al Pavelló d’Altafulla davant un altre equip de la capital, el CB Tarragona. Ambdós conjunts han perdut els dos partits que han disputat, i per tant, s’enfronten per aconseguir la primera victòria del curs.

En la categoria Infantil, el primer equip té dissabte (12h) un partit molt complicat a la pista del CB Calafell, segon classificat amb dues victòries en el mateix nombre de partits. Les d’Àlex Pié, però, pretenen donar la sorpresa i aconseguir la primera victòria. Mentre que el segon equip rep el mateix dissabte (9.30h) al TGN Bàsquet Lila, últim classificat, a la cerca del segon triomf.

Per la seva part, l’equip de les Mini rep el dissabte (11.15h) a l’Escola CB Tarragona en el tercer partit de lliga. En els dos anteriors va caure contra el Sagrat Cor, i l’objectiu que té és el de fer un partit competitiu per seguir millorant, sobretot en l’aprenentatge.
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla