03 de maig del 2021
Un Catllar amb 10 jugadors claudica davant el Sant Ildefons en els últims minuts
L’expulsió de Juan Vizcaíno a l’inici del segon temps ha minvat les opcions del conjunt d’Isaac Fernández
El CE El Catllar ha perdut davant el Sant Ildefons per 0-2 en el partit entre els dos últims classificats del subgrup 2A de Primera Catalana, i està molt a prop de consumar el descens a Segona.

Els catllarencs han hagut de jugar pràcticament tota la segona part amb 10 jugadors per l’expulsió de Juan Vizcaíno amb vermella directa en el 47’. Els del Baix Llobregat ho han aprofitat per trencar la igualtat en el marcador amb el gol d’Álvaro García en el 78’, i el d’Alejandro Avilés en el temps afegit.

L’entrenador del Catllar, Isaac Fernández, ha reconegut que l’expulsió els ha perjudicat en un dels millors partits que han realitzat aquesta temporada. Igualment, deixant de banda els resultats, el tècnic s’ha mostrat satisfet perquè l’equip segueix millorant jornada rere jornada.

El Catllar es manté últim amb 2 punts i té la permanència a 12 unitats quan només en queden 18 en joc. El pròxim diumenge, precisament visita a un dels dos equips que marquen aquesta diferència, el Viladecans. Una derrota, afegida a una hipotètica victòria de la Rapitenca, el convertiria virtualment en equip de Segona Catalana. Només l’Assemblea de la Federació Catalana de Futbol (FCF) podria salvar-lo si s’acaba presentat la proposta de deixar sense efecte els descensos a Primera i Tercera, i els clubs la decideixen aprovar.