03 de maig del 2021
El Creixell perd a Perafort l’oportunitat d’apropar-se al lideratge (3-2)
El Catllar B sorprèn el filial del Segur gràcies a un primer quart d’hora excel·lent
La UE Creixell ha perdut aquest diumenge en el duel directe contra el Perafort, que ha fet valdre l’experiència del planter i l’adaptabilitat a la superfície de terra del seu terreny de joc. El tècnic, Miguel Reyes, però, ha assegurat que aquest condicionant “no ha de servir d’excusa” i que cal “aprendre dels errors” de cara als següents compromisos.

Els locals han aprofitat dues errades de la defensa del Creixell per arribar al descans amb un marcador de 2-0. En el 67’ s’han quedat en inferioritat numèrica per l’expulsió de Ian Nicolás, i els del Baix Gaià ho han aprofitat per escurçar la diferència amb el gol d’Achraf Maadi en el 72’. Malgrat això, el Perafort ha tornat a doblar l’avantatge en el 80’, mentre que Daniel Ramón ha posat emoció als últims minuts amb el 3-2 definitiu.

La jornada no ha estat del tot dolenta per als de Miguel Reyes perquè el Catllar ‘B’ els ha fet un favor guanyant al camp del filial del Segur de Calafell per 3 gols a 5.

Els catllarencs guanyaven en el minut 16 per 0-3 amb els gols de Ot Broch, Marc Tua i David Cabrera en pròpia porteria. Els locals han fet dos gols abans del descans, però Lluis Rande ha tornat a ampliar la diferència en l’inici del segon temps. Els calafellencs s’han apropat de nou en el 63’, i el Catllar ha respost per mitjà de Pere Lloret en el 72’.

El tècnic, Jaume Pedra, ha destacat el bon inici de partit que han realitzat els jugadors, i la capacitat defensiva per defensar la renda assolida malgrat la reacció del Segur.

En la classificació, el Creixell s’allunya a 8 punts del lideratge i a 6 de la 2a plaça, si bé aquest dijous recupera el partit pendent contra el Tàrraco per intentar arribar als 10 punts. Quant al filial del Catllar, acaba la jornada penúltim amb 6 punts.