Esports
Foto: Moises Basallote
04 de maig del 2021
Sara Salom clou la participació al Ruta de Primavera d’Abril fent 20a en la prova d’1,30 m
L’altafullenca acaba la competició molt satisfeta per l’evolució de la seva euga, que li permet ser optimista de cara als següents reptes
L’amazona Sara Salom va cloure a finals d’abril la participació en el tradicional Ruta de Primavera d’Abril, que s’ha celebrat durant dos caps de setmana seguits a la Pineda (Sevilla). La competició va començar del 16 al 18 amb el CSN4 i va cloure del 23 al 25 amb el CSN5, i l’altafullenca va participar en ambdós concursos.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Salom ha reconegut que “el concurs ha anat millor del que esperàvem”, en part gràcies a l’evolució ascendent que està mostrant la seva euga, Donna Granada, que el passat mes d’octubre va agafar el relleu de Clear Concert.

En el CSN4, Salom va aconseguir el millor resultat en la jornada inaugural de divendres fent 37a –d’un total de 93 participants- en la prova d’1,40 metres, amb barem de Dues fases especial, amb un temps de 41 segons i 7 centèsimes. Durant el cap de setmana no ho va tenir tan fàcil. Dissabte va fer 81a en la prova d’1,40 metres amb barem A.c.c., i diumenge va ser eliminada en la prova d’1,45 metres-

Pel que fa al CSN5, l’altafullenca va debutar fent 48a en la prova d’1,35 metres amb un temps d'1 minut, 19 segons i 18 centèsimes. Dissabtes es va retirar en la d’1,40 metres, mentre que diumenge va assolir el millor resultat del Ruta de Primavera fent 20a en la prova d’1,30 metres completant el circuit en 1 minut, 12 segons i 48 centèsimes.

El repte més immediat de Sara Salom és el Concurs Nacional de Salts Sant Pedro Regalado, que se celebra aquest cap de setmana a les instal·lacions de la Real Sociedad de Hípica, a Valladolid. Dues setmanes després participarà en la 2a prova del Global Champions Tour, que acollirà el Club de Campo Villa de Madrid.
Sara Salom, amazona
Sara Salom, amazona
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla