07 de maig del 2021
Achraf Maadi lidera la golejada del Creixell davant el Tàrraco (7-3)
Els creixellencs han de descansar aquest cap de setmana per un cas positiu en el vestidor del Cunit
La UE Creixell s’ha retrobat amb el triomf aquest dijous contra el Tàrraco en el partit corresponent a la 3a jornada, que va quedar ajornat en el seu dia per raons sanitàries. Els del Baix Gaià s’han imposat amb claredat a l’equip tarragoní amb una actuació molt seriosa de l’exjugador de l’Altafulla, Achraf Maadi.

L’entrenador del Creixell, Miguel Reyes, ha reconegut que l’equip s’havia preparat a consciència davant un rival contra el qual havia perdut dos amistosos, i que el triomf els serveix per agafar confiança de cara a les pròximes jornades.

El primer quart d’hora del partit ha estat una autèntica bogeria amb tres gols pels locals i dos pels visitants. Maadi ha inaugurat el marcador en el minut 3 transformant un penal que ell mateix ha forçat. Dos minuts després, els visitants han empatat, però Mohamed Boulahya i Carlos Cuerda han respost amb dos gols cadascun. La tranquil·litat ha estat efímera, perquè Joan Pau Oliver ha fet el 3-2 en cinc minuts.

En el 22’, Maadi ha tornat a doblar l’avantatge dels locals, i a partir d’aquí el Creixell s’ha mostrat molt més sòlid. El creixellenc ha ampliat la diferència abans del descans, i ha tornat a marcar en el 65’ per enterrar qualsevol opció de remuntada. Oliver ha completat un hat-trick en el minut 70 per fer el 6-3, però Hamza Lamkadmi encara ha tingut temps per fer el setè i últim gol de l’equip de José Miguel Reyes.

El Creixell se situa 3r amb 10 punts, a tres del Cunit i a cinc del Constantí ‘B’. Precisament, havia de rebre aquest diumenge al conjunt cunitenc, però el partit ha quedat ajornat per un cas positiu en els del Baix Penedès.