10 de maig del 2021
El FS Roda de Berà guanya amb patiment al Futsal Valls ‘B’ i es manté dins de les places de promoció (6-8)
El filial del Torredembarra planta cara al Morell, però cau en una segona part dominada pel líder del grup
El cap de setmana ha sigut rodó per al FS Roda de Berà, que no només manté la 3a posició gràcies al triomf a la pista del Futsal Valls ‘B’ per 6-8, sinó que també ha tret suc de l’estèril empat entre el Playas Salou i el Nàstic (2-2).

Els rodencs han hagut de capgirar un 3-0 en contra després d’un mal inici de partit. Al descans, però, el resultat ja era de 3-3 gràcies a la dobleta de Nano Bueno i al gol de Sergio Cidoncha. A la represa, Cristian Velardiez ha culminat la remuntada en el 26’, tot i que els vallencs han empatat tres minuts després.

La reacció dels del Baix Gaià ha estat immediata i decisiva, amb els gols de Bueno, Cidoncha i Eric Vaquero entre el 28’ i el 31’. El Valls ha posat emoció en els últims minuts, però Ian Aros ha certificat la victòria visitant amb el 6-8 en els darrers instants.

El jugador, Nano Bueno, ha reconegut que els hi ha costat adaptar-se a la superfície de la pista, i una vegada que ho han aconseguit, han imposat la seva qualitat, en part gràcies a l’encert que han tingut de cara a porteria.

Per la seva part, el filial del Torredembarra no ha pogut sumar cap resultat positiu davant el Morell, malgrat posar-se dues vegades per davant en el marcador. Primer amb el 2-0 de partida amb els gols de Joel Mera i David López, i després amb el 3-2 que també ha signat Mera. Els visitants, però, han demostrat en la segona part per què són líders, aconseguint un resultat de 4-9.

En la pròxima jornada, els torrencs visiten el CFS Mediterrani Sub23, mentre que el Roda de Berà juga el partit més important de la temporada a la pista del Nàstic en un duel entre el 3r i el 2n classificat. Del resultat d’aquest compromís dependran bona part de les opcions de jugar la promoció d’ascens.