15 de maig del 2021
L’Altafulla s’acomiada del Torneig de Segona Catalana amb un empat davant la Canonja (1-1)
Els altafullencs s’avancen amb un gol de Jorge Carmona i encaixen l’empat quan faltaven 10 minuts per al final
El primer equip masculí del CE Altafulla ha clos aquest dissabte la participació en el Torneig de Segona Catalana amb un empat a u davant la Canonja en l’última jornada. Els groc-i-negre han assolit la 3a posició amb aquest resultat, però el Reddis i la Floresta encara poden superar-los si sumen tots els punts que els queden en joc.

Tot i ser un torneig amistós, sobre la gespa hi ha tornat a haver una intensitat pròpia de la categoria com en la resta de la competició. Un aprenentatge per a l’Altafulla, que de ben segur que li servirà de cara a la pròxima temporada.

El partit s’ha decidit en la segona part. Els locals s’han avançat en el minut 58’ amb el gol de cap de Jorge Carmona, que ha aprofitat el refús d’una falta que Arnau Díaz ha estavella contra el travesser, per superar a Ricard Alastrue.

Després de l’1-0, la Canonja ha creat perill i s’ha aproximat més a l’àrea rival que un Altafulla que ha tingut les seves opcions al contraatac. Finalment, els visitants han igualat el marcador amb un gol de cap de Francisco Velasco en el 80’.

En els últims 10 minuts, Enric López ha pogut donar la victòria a l’Altafulla amb un xut llunyà, que el porter ha enviat a córner. Mentre que la Canonja també ha tingut una ocasió clara per endur-se els 3 punts, en una acció on era més difícil fallar que marcar.

D’aquesta manera, l’equip de Raúl Tudela, Gerard Montserrat i Eduard Moreno clou una temporada atípica, que va començar a l’octubre amb el debut històric a Segona Catalana, i que ha acabat amb un torneig curt i improvisat per part de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Pel que sigui, avança les vacances d’estiu mentre que les altres categories amateurs seguiran en marxa fins a mitjans de juny.