26 de maig del 2021
L’Aleví ‘A’ de l’Altafulla guanya a la Riera i depèn de si mateix per ser campió aquest diumenge a Llorenç
Els gols de Víctor Navarro i d’Albert Puig deixen els groc-i-negre a un pas de “posar la cirereta al pastís a una temporada atípica”
L’Aleví ‘A’ del CE Altafulla s’ha imposat aquest dimarts al CF La Riera ‘C’ en el partit corresponent a la 7a jornada, que en el seu dia va quedar ajornat, i depèn de si mateix per proclamar-se campió de lliga el pròxim diumenge a Llorenç del Penedès.

La dobleta de Víctor Navarro, que ha establert el 0-2 en el minut 10, i el gol d’Albert Puig per fer l’1-3 en el 35’, ha permès a l’equip de Francesc Julià i Chus Martín superar a un rival que també aspirava a ocupar la 1a plaça del grup, tot i que encara té opcions.

Els rierencs recuperen aquest dijous un altre partit ajornat, ni més ni menys que contra el Cunit, que ha passat a ser segon. Els del Baix Penedès podrien recuperar el lideratge si aconsegueixen la victòria, però com descansen en l’última jornada, l’Altafulla seria campió si guanya al Ramon Sicart. La Riera ho té més complicat per la diferència de gols general amb els groc-i-negre, que és d’onze gols.

L’entrenador, Francesc Julià, ha remarcat que el més important és que els jugadors gaudeixin d’aquesta experiència, i que ara intentaran “posar la cirereta al pastís a una temporada atípica” en la qual han format un bon grup malgrat les adversitats de la Covid-19.

Si el partit d’aquest dijous entre la Riera i el Cunit acaba en empat, els altafullencs només necessitaran un punt contra el Ramon Sicart, mentre que si els cunitencs guanyen, hauran de fer el mateix. El desenllaç, el diumenge a partir de les 10h.