Esports
Foto: FCA (Toni Cabrera)
04 de juny del 2021
Andrea Trapé afronta el difícil repte de fer podi en el Campionat de Catalunya Absolut
El torrenc Aaron Sola i les rierenques Aina Calbó i Júlia Suárez també hi participen amb diferents aspiracions
L’atleta Andrea Trapé participa aquest diumenge 6 de juny al Campionat Absolut de Catalunya, que se celebra a les instal·lacions del CA Igualada. L’altafullenca participa en la prova dels 400 metres tanques, i hi fa una setmana després d’haver aconseguit la medalla de plata en el Campionat de Catalunya Sub23.

En aquesta ocasió, però, Trapé creu que pujar al podi és molt més difícil. Ho intentarà, clar, tot i que l’objectiu que té més a l’abast és el de batre la seva marca personal.

L’altafullenca no serà l’única atleta del Baix Gaià que participa en la prova. La seva companya del CA Tarragona, Júlia Suárez, competeix en la prova dels 5.000 metres marxa. Malgrat la seva joventut, la rierenca ha estat capaç de fer la marca mínima per ser present a Igualada.
Una altra atleta de la Riera que hi participa és Aina Calbó, que aspira a la medalla d’or en la prova del llançament de disc. No en va, ostenta la tercera millor marca de les 15 tiradores que han estat admeses.

De l’Agrupació Atlètica Catalunya també hi participa el torrenc Aaron Sola, que ho fa tant en el llançament de pes com en el llançament de disc. En declaracions al Baix Gaià Esports, ha assegurat que prioritza la segona de les dues proves.

El Campionat de Catalunya Absolut compta amb alguns dels joves atletes amb més talent del Baix Gaià. Andrea Trapé i Aaron Sola ja són una realitat, mentre que Aina Calbó, i sobretot, Júlia Suàrez, estan en plena projecció.
Andrea Trapé, atleta del CA Tarragona
Aaron Sola, atleta de l'AA Catalunya
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla