07 de juny del 2021
El Catllar treu l’orgull per sumar un punt al camp del Santboià (2-2)
Els del Baix Gaià empaten en el temps afegit amb un gol de Roger Cunyat
El CE El Catllar ha sumat un punt al camp de l’històric Santboià en la penúltima jornada de lliga al subgrup 2A de Primera Catalana. Els catllarencs s’han vist dues vegades per darrere en el marcador, però mai han renunciat a sortir amb un bon resultat del Joan Baptista Milà.

Els locals, que es jugaven segellar la permanència, s’han avançat per mitjà d’Omar Kanteh en el minut 15. Els del Baix Gaià han empatat un minut abans d’arribar al descans gràcies a Carles Palau, però Kanteh ha tornat a marcar a l’inici del segon temps. I quan el partit estava a punt d’acabar, Roger Cunyat ha fet el 2-2 definitiu.

L’entrenador del Catllar, Jaume Pedra, reconeix que l’empat és un premi a l’esforç que el planter està realitzant en aquest curs tan difícil i estrany. De fet, així ho ha tornat a fer malgrat les baixes i la necessitat de guanyar del Santboià.

El Catllar segueix cuer, sumant un punt més en el caseller per tenir un total de 3 abans d’afrontar l’última jornada de la lliga davant el Vilanova i la Geltrú. Serà el comiat del Municipal del Catllar a la Primera Catalana, com a mínim fins que l’Assemblea de Clubs confirmi si hi ha descensos o no.