Esports
Foto: Laura Galvan
10 de juny del 2021
Laura Galvan fa 5a de la categoria de 63 kg en el Campionat d’Espanya de Powerlifting
La torrenca lamenta que no estava al 100% per competir, tot i que extrau coses molt positives de cara al futur més pròxim
La powerlifter de Torredembarra, Laura Galvan, ha fet 5a de la categoria de 63 kg en el Campionat d’Espanya de Powerlifting, celebrat el diumenge 6 de juny a Alhaurín de la Torre, Màlaga. La posició que ha aconseguit al final li deixa un regust agredolç, perquè si bé havia viatjat amb l’objectiu de ser 4a o 5a, reconeix que no va mostrar tot el que havia pogut fer en els entrenaments.

La torrenca va arribar dijous a terres andaluses per presenciar les primeres jornades de la competició, mentre que ella competia en l’última que se celebrava diumenge. Dissabte, a més, va patir molts nervis perquè participava una de les noies que entrena. Tot plegat va fer que no estigués al 100% per competir.

Pel que fa a les tres proves de la competició, Laura Galvan va aixecar 140 kg en esquat, 75 kg en banca, i 152,5 en pes mort. La diferència amb la 4a classificada va ser de 2,5 kg, mentre que la 3a li va treure 11 kg d’avantatge.

La torrenca lamenta l’errada en l’últim intent de la prova d’esquat, que li hauria permès pujar al tercer esgraó del podi, i també es penedeix de no intentar aixecar 155 kg en el pes mort. No obstant això, està convençuda que l’experiència en aquest campionat li servirà per al futur.

Ara, Galvan té tot l’estiu per preparar-se a consciència per al pròxim repte, la Copa d’Espanya que es disputarà a l’octubre. Abans de viatjar a Màlaga dubtava sobre si participaria o no, i ara assegura que ho farà amb l’objectiu de pujar al podi.
Laura Galvan, powerlifter dels Berserkers
Laura Galvan, powerlifter dels Berserkers
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla