14 de juny del 2021
El Sant Pau Apòstol s’imposa a l’Altafulla en la segona ‘Batalla de Clubs’
Els tarragonins aixequen el trofeu de campió assolint quatre victòries en els set partits programats
El Col·legi Sant Pau Apòstol ha guanyat la segona ‘Batalla de Clubs’ del CE Altafulla, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Els tarragonins s’han imposat en quatre dels set partits programats entre ambdós clubs. En els tres restants, els amfitrions s’han endut dues victòries, mentre que també s’ha produït un empat.

La ‘batalla’ ha començat a primera hora del dissabte amb la victòria del Sant Pau ‘C’ davant el Benjamí groc-i-negre. Tot seguit, el Mini Groc (P4) ha aconseguit el primer punt per als locals, mentre que el Mini Negre (P5) ha sumat la segona derrota.

El matí ha clos amb la victòria de l’Aleví ‘A’ davant el Sant Pau ‘D’, mentre que a la tarda, el Cadet ha perdut davant el Sant Pau ‘C’.

Amb el 3-2 en el global, els altafullencs estaven obligats a guanyar els dos partits de la jornada de diumenge per aixecar el primer títol de campió. L’empat del Prebenjamí ‘A’, però, només li ha donat l’opció d’empatar a tres victòries, tot i que finalment, l’Infantil ha cedit la quarta derrota.

El pròxim cap de setmana tindrà lloc el tercer i últim cara a cara de la ‘Batalla de Clubs', que enfrontarà al CE Altafulla amb la Floresta.