14 de juny del 2021
El Catllar clou el curs encaixant una golejada contra el Vilanova (3-7)
Els del Baix Gaià competeixen bé en la primera part, però Oriol Boada els deixa sense opcions en la segona amb una tripleta
El CE El Catllar ha clos aquest diumenge la temporada 2020-21 encaixant una golejada davant el Vilanova i la Geltrú. Els del Baix Gaià han caigut per 3 gols a 7 davant un rival que tampoc s’hi jugava res, rebent cinc gols en la segona part.

En la primera, els catllarencs havien competit a un bon nivell, com en molts partits del present curs. Juan Vizcaíno els ha posat per davant en el minut 11, tot i que els visitants han capgirat el marcador amb els gols d’Edgar Doblas i Roger Cunyat, en pròpia porteria.

Abans del descans, Hamir Andrés González ha restaurat les taules, que no han durat massa temps. El Vilanova ha fet canvis de cara al segon temps, i ha donat entrada a Rafael Ribeiro i Oriol Boada. Aquest últim ha estat diferencial, anotant una tripleta, que ha situat el 2-5 en el 67’.

L’arbocenc Tomàs Teruel i Jair Elias Fernández han ampliat la diferència fins al 2-7, mentre que el local Alexis Paredes ha fet el tercer del Catllar en el temps fegit.

El jugador del Catllar, Jaume Pedra, ha reconegut que eren conscients de les limitacions que tenien respecte al rival, i que aquestes els han condicionat després del descans. Com a membre de la junta, també ha felicitat als nois pel treball que han fet en una temporada tan difícil com l’actual.

L’equip del Baix Gaià acaba últim del subgrup 2A amb 3 punts, procedent de tres empats. La resta de partits, un total de 13, els ha saldat amb una derrota. I quant a xifres, ha anotat 16 gols i n’ha encaixat 49.

El club queda a expenses del que decideixi la Federació Catalana de Futbol (FCF) en l’Assemblea, que tindrà lloc a finals de juny i on es decidirà si hi ha descensos o no. En funció d’aquesta decisió, el primer equip jugarà a Primera o Segona Catalana.