17 de juny del 2021
Les abelles de l’Altafulla regnen a la Selva del Camp (4-7)
Lorena Giménez, amb cinc gols, Judith Mata i Laia Gutiérrez fan possible la victòria en un partit basat en la defensa
El primer equip femení del CE Altafulla ha guanyat aquest dimecres a la Selva del Camp per 4-7 en el partit corresponent a la 4a jornada de lliga, la penúltima seguint l’ordre del calendari adaptat a la Covid-19. Les abelles han igualat dos desavantatges en la primera part, i han capgirat la situació en la segona amb una actuació col·lectiva molt completa.

La jugadora de l’Altafulla, Lorena Giménez, ha destacat el bon treball col·lectiu de l’equip, amb totes les futbolistes complint amb la funció que tenen sobre el camp. Això ha fet que poguessin gaudir sobre la gespa.

La davantera torrenca ha estat l’encarregada de marcar els dos gols que han permès a les groc-i-negre empatar dues vegades el marcador en la primera part. El bon treball defensiu i les aturades d’Elsa Gutiérrez també han estat imprescindibles per arribar al descans amb un empat a dos.
El segon temps ha començat de la millor manera possible, amb els gols de Judith Mata i Giménez en el 46’. L’altafullenca Laia Gutiérrez ha estat clau assistint en ambdues accions al contraatac.

En una de les úniques ocasions que la defensa s’ha desajustat, Celia Ortega ha fet el 3-4 en el 49’ amb un remat des de la frontal de l’àrea. Les altafullenques només han contestat cinc minuts més tard amb el quart gol de Giménez a la sortida d’un córner executat per Aida Guerra.

L’Altafulla ha certificat el triomf entre el 58’ i el 59’ amb dos gols molt similars de Giménez i Gutiérrez. I en els següents 20 minuts, ha gestionat bé l’avantatge concedint dues ocasions. La primera ha acabat amb el 4-7 de Fuensanta Garcia, i la segona en una gran intervenció d’Elsa.

Lorena Giménez s’ha mostrat molt contenta d’ajudar a l’equip en un partit tan difícil i important com aquest amb els cinc gols que ha anotat, sobretot després de la lesió que la va tenir apartada de la competició durant un mes.

La victòria fa que l’equip de Marc Pérez recuperi la 4a plaça i depengui de si mateix per adjudicar-se-la en l’última jornada davant el Montblanc. Els dos s’enfrontaran diumenge (19h) per aquest privilegi, que també persegueix l’Atlètic Valls.