Esports
Foto: CE Altafulla
17 de juny del 2021
El CE Altafulla celebrarà aquest divendres els dos campionats de lliga del Prebenjamí i l’Aleví amb diversos actes i sorpreses
L’Ajuntament rebrà als campions, que tot seguit faran una rua abans de cloure la jornada amb una autèntica festa al Joan Pijuan
El Prebenjamí ‘A’ i l’Aleví ‘A’ del CE Altafulla completaran aquest divendres la celebració dels títols de lliga que han aconseguit aquesta temporada, i que en el cas del segon, també inclou l’ascens a Primera Divisió. El club, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, ha preparat un seguit d’actes amb els quals podran gaudir tant els jugadors com els seus familiars.

El president de l’entitat, Francesc Julià, ha remarcat la “importància de la gesta” que significa per a la institució aconseguir dos campionats de lliga en la mateixa temporada. Per això, es festejarà amb una celebració molt semblant a la de l’ascens del primer equip a Segona Catalana.

La jornada començarà a les 15.15h a l’Estadi Municipal Joan Pijuan amb la trobada dels futbolistes i les seves famílies. Tot seguit es dirigiran a l’Ajuntament, on a partir de les 16h podran oferir els dos trofeus de campió davant una representació de l’equip de govern. A les 17h, faran una rua pels carrers de la vila, i a les 18h tornaran al camp per cloure la celebració amb inflables i diverses sorpreses més.

Per al club és molt important que els jugadors i les famílies puguin celebrar una fita així, ja que succeeix poques vegades en l’etapa de futbol base. En aquest sentit, el president Francesc Julià també ha destacat el valor de la col·laboració del consistori.

Des del CE Altafulla conviden a tots els veïns i veïnes a ser partícips de la celebració dels dos títols de lliga, que surtin al carrer o als balcons per on passa la rua, i que també assisteixin a l’acte final al Joan Pijuan. Tot, amb les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19 corresponents.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla